Nagrada Gambetića 2024. održat će se 22. i 23. lipnja 2024. na stazi “Canalli” u Gambetićima. Ova utrka dio je Prvenstva centralno europske zone (CEZ) u autocrossu, a boduje se i za Otvoreno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Slovenije te Prvenstvo Austrije u autocrossu.

Očekuje se velik broj natjecatelja iz raznih zemalja, što će stazu “Canalli” pretvoriti u središte adrenalina i uzbuđenja. Događaj će privući vozače, ljubitelje brzine i entuzijaste koji će uživati u dinamičnim i uzbudljivim utrkama. Ovo je jedinstvena prilika da se uživo prati vrhunski autocross i da se osjeti prava strast prema motosportu.

Pozivamo sve ljubitelje brzine i adrenalina da nam se pridruže i podrže natjecatelje u njihovoj borbi za bodove i titule. Dođite u Gambetiće i budite dio ovog spektakularnog događaja koji obećava nezaboravne trenutke i vrhunsku zabavu za sve generacije.

Pripremite se za vikend pun akcije, zabave i sportskog uzbuđenja na stazi “Canalli”. Vidimo se 22. i 23. lipnja u Gambetićima na 9. Nagradi Gambetića 2024!


Dokumentacija:

Slične objave